Ţiglă beton - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Ţiglă beton

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Ţiglă beton

Tigla din beton - Bramac

Avantajele utilizarii de tigla de beton Bramac

Rezistenta la spargere Rezistenta la spargere pentru tigla de beton Bramav creste constant pe durata a cca 50 de ani. Aceasta rezistenta confera siguranta la grindina si cantitati mari de zapada si asigura o durata de viata indelungata tuturor tipurilor de tigla Bramac. Greutatea este un factor suplimentar la asigurarea acoperisului in caz de furtuna (vant puternic) asfel incat acoperirea cu tigla de beton este recomandata in acest caz.

Rezistenta la inghet Rezistenta la inghet pentru tigla de beton Bramac este mult mai mare decat in cazul utilizarii de tigla ceramica si astfel au o durata mai mare de viata. Umiditatea absorbita de tigla de beton este eliberata mult mai repede.

Protectie impotriva ploii Tehnicile speciale de productie pentru tigla de beton Bramac asigura o asezare perfecta a acesteia si astfel confera o protectie optima impotriva ploii, deoarece apa de ploaie nu poate patrunde (de ex. prin falturi).

Sistem de acoperire perfect Bramac dispune de un sistem de accesorii originale complet care se asambleaza perfect. De la tigla parazapada pana la jgheaburi, de la tigla de aerisire pana la luminator.

30 de ani garantie In aceasta garantie poti avea incredere deoarece ea exista deja de 35 de ani. Noi stim ce facem, iar dvs. stiti ce aveti: tigla cu densitate extrem de mare si o capacitate de portanta unica, precum si o rezistenta mare la grindina....mai mult despre Ţiglă beton...[1]

Unelte personale