Folii hidroizolatoare - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Folii hidroizolatoare

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Folii hidroizolatoare

Folii de protectie

Folii de protecţie anticorozivă a conductelor metalice

  • Sistemul conceput de Arteca Jilava SA în colaborare cu ICECHIM Bucureşti şi ROMGAZ Mediaş rezolvă cele mai sofisticate necesităţi ale beneficiarilor săi în domeniul izolării anticorozive a conductelor de orice diametru pentru transportul gazelor, petrolului, produselor petroliere şi a apei.
  • Sistemele de protecţie tip GAZ BAND au fost concepute, dezvoltate şi omologate (Agrementul tehnic nr.001-04/481-1999 eliberat de INCERC Bucureşti ) bazându-se pe calitatea globală a izolării, care la rândul ei este determinată de cerinţele standardelor DIN.
  • Sistemele de izolaţie GAZ BAND sunt formate dintr-un primer, o bandă interioară de protecţie anticorozivă (folie tip I) şi o bandă exterioară de protecţie mecanică (folie tip E). Sistemele pot fi folosite atât pentru izolarea conductelor noi cât şi pentru reabilitarea celor existente, fără a provoca întreruperi de funcţionare, cât şi pentru izolarea sudurilor şi a rezervoarelor îngropate.

Hidroizolaţii

  • Sistemul de hidroizolare conceput de Arteca Jilava conţine un strat de amorsare (primer) ce asigură aderenţa foliilor hidroizolatoare la suprafaţa suport a materialului de construcţie, un strat de lipire (adeziv) ce asigură aderenţa foliilor între ele şi la stratul de amorsare şi stratul de bază – folie elastoplastomerică – ce asigură etanşeitatea împotriva pătrunderii apei şi constituie structura de rezistenţă a hidroizolaţiei.
  • Aceasta este o membrană universală, recomandată mai ales la impermeabilizarea acoperişurilor, teraselor, fundaţiilor industriale, a podurilor, viaductelor, canalelor, acolo unde este cerută o înaltă rezistenţă fizico-mecanică, o bună rezistenţă la perforaţie, o bună alungire la rupere şi un foarte bun comportament în timp. Folia hidroizolatoare combină proprietăţile polimerului elestoplastomeric SBS cu cele ale bitumului. Matricea polimerică asigură flexibilitatea foliilor şi la temperaturi scăzute....mai mult despre Folii hidroizolatoare...[1]
Unelte personale