Pardoseala PVC - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Pardoseala PVC

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Pardoseala PVC

Pardoseala din PVC este anti-alunecare, poate fi folosita în zonele umede. Acest tip de pardoseala este rezistenta la substante chimice, acizi, baze, substante din domeniul medical etc, pentru contact pe un timp scurt. Intrucat aceste pardoseli nu contin metale grele, se preteaza pentru folosirea in zone comerciale. Placile se pot aplica prin sudare la cald sau rece si nu necesita lustruire sau lacuire. Pardoselile din PVC nu contin spuma sau pluta, prin urmare sunt antibacteriene.

Produsul este disponibil in 6 modele diferite si diferite combinatii de culori. Ele sunt realizate din material contractat cu o grosime totala între 2 si 5 mm si o grosime a stratului de uzura de 0,30 - 1,00 mm, ceea ce ii confera un spectru larg de aplicatii. Placile au dimensiunea între 100 si 200 cm, cu eficienta în aplicatia economica pentru diferite tipuri de cladiri. Placile de pardoseala PVC sunt produse prin laminarea unui strat PVC de uzura transparent pur (fara umpluturi) pe un strat de suport solid. Stratul din PVC de uzura transparent pur maximizeaza durabilitatea pardoselii în conditii de trafic intens.

Soliditatea si structura anorganica a materialului ofera o zona naturala de aparare împotriva activitatilor bacteriologice. In plus, pardoseala din PVC este rezistenta la substantele alcaline, medicale chimice si de asemenea acizi în contacte de scurta durata. Deoarece ambele straturi de contact sunt facute din PVC, procesul de sudare este usor si mai eficient. Produsul este bun pentru acoperirea pardoselilor din spatiile comerciale care asigura o rezistenta la uzura la cel mai inalt nivel datorita stratului de vinil plastifiat 100% si este de asemenea rezistent la pete si zgarieturi; au cele mai bune rezultate la testele de uzura, sunt fabricate cu un strat inferior portant cu structura compacta, prin laminare la temperatura si presiune ridicata , fara porozitati. Datorita acestor caracteistici, produsul este foarte rezistent la factori ce pot cauza sarcini mari punctiforme si in acelasi timp nu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor.mai mult despre Pardoseala PVC[1]

Unelte personale