Alucobond - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Alucobond

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Alucobond

ALUCOBOND este un material(panel) compozit, cu doua fete din tabla aluminiu vopsite de 0,5 mm , ambele incleiate permanent de un miez de polietilena. Incleierea permanenta este realizata atat prin actiune chimica cat si prin actiune mecanica, aderenta fiind perfecta pe toata suprafata materialului.

Aceasta structura confera materialului o rigiditate sporita a suprafetei, rezistenta la indoire, planeitate perfecta, usurinta in prelucrare , iar lacuirea garantata de 25 ani la exterior.


ALUCOBOND are prin definitie proprietati mecanice excelente datorita consistentei sale de material compozit. Chiar daca au o greutate redusa fata de alte materiale, placile de ALUCOBOND au o rezistenta foarte buna la rupere sau indoire. In acelasi timp placile prezinta calitati exceptionale in ceea ce priveste rezistenta la presiuni mari ale vantului si la flambaj.

La rigiditate egala , placile de ALUCOBOND cantaresc de 1,7 ori mai putin decat tabla de aluminiu si de 3,4 ori mai putin decat otelul.citeste mai mult despre ALUCOBOND[1]

Unelte personale