Mortare, şape - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Mortare, şape

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Mortare, şape

Mortare, sape pentru realizarea pardoselilor

Sapa este un element constructiv care are, in general, grosimi intre 4 si 8 cm. Este realizata din mortare pe baza de lianti de ciment sau pe baza de ipsos.

In functie de modul in care este aplicata poate avea aderenta buna la substratul supus la sarcini mecanice (de exemplu pe o placa de beton armat), sau poate fi aplicata pe un strat izolant (de exemplu pe o bariera de vapori) sau poate fi aplicata pe un strat izolant termic si/sau acustic, fiind cunoscute sub numele de "aderenta", "desolidarizata" sau, respectiv "flotanta". Cand in acest ultim tip de sapa sunt incluse tevi de incalzire, este cunoscuta sub denumirea de "sapa cu sistem de incalzire incorporat".

Sapa constituie un suport care este adecvat pentru montarea oricarui tip de pardoseli de tip ceramic, din piatra naturala, din lemn sau imbracaminti ca mocheta, covor PVC, linoleum etc.

De asemenea, trebuie sa garanteze ca operatiunea de turnare se desfasoara in timpul stabilit si ca durabilitatea sa nu va fi compromisa cand va fi pusa in exercitiu in diverse conditii (utilizare pentru interior sau exterior, uz rezidential, comercial sau industrial, etc).

Durabilitatea pardoseli finite este influentata de caracteristicile substratului care sunt legate firesc de cele ale produselor folosite pentru sape (lianti speciali, mortare predozate sau mortare traditionale preparate in santier), si de felul in care este preparata, pusa in opera, de compactitate si de uscarea amestecului....mai mult despre Mortare, şape...[1]


Materiale de cimentare - mortare, sape speciale

KCH GmbH Group a fost primul fabricant de mortare epoxidice.


Mortarele pe bază de răşini sintetice (epoxidice, poliesterice nesaturate, vinil-esterice, furanice) sunt rezistente la încărcături chimice extrem de ridicate (acizi, leşii, medii oxidante, dizolvanţi organic).


Mortarele au rol de îmbinare, fixare, rostuire, nivelare, pe lângă rolul principal de protecţie anticorozivă.


Mortarele noastre, ca şi alte sisteme de polimeri disponibile, sunt produse de înaltă tehnologie pentru aplicaţii specifice.


Mortarele au numeroase proprietăţi chimice, au o rezistenţă mare, rezistenţă la temperaturi înalte, precum şi reducerea timpului de inactivitate.

Materialele noastre oferă o rezistenţă mare pentru pompele de suport, echipamente de proces, compresoare şi o varietate de alte echipamente şi mecanisme....mai mult despre Mortare, şape...[2]

Unelte personale