Protecţii trepte - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Protecţii trepte

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [4 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Protecţii trepte

PROTECTII TREPTE SI ACOPERIRI CERAMICE

Profilele pentru trepte sunt deosebit de utile datorita aspectului deosebit pe care il confera treptelor cat si datorita protectiei antiderapante asigurate de rizurile si canelurile profilelor sau de insertia de pvc cauciucat. Ele se monteaza usor, fixarea se face ulterior placarii cu hosuruburi si dibluri sau cu adeziv. Profilele pt acoperiri ceramice trepte confera rezistenta marita placilor ceramice evitandu-se deteriorarea in timp a acestora. Plintele prezentate asigura un design modern si totodata fixarea diferitelor tipuri de acoperiri: parchet, mocheta, ceramica.

Firma noastra asigura taiere pt aceste profile la dimensiunile dorite de client. Profilele pot fi livrate pana la 6ml lungime....mai mult despre Protecţii trepte...[1]


Protectie pentru trepte rotunjite

Protectia rotunjita din alama regala® se utilizeaza la protejarea muchiilor exterioare ale treptelor acoperite cu gresie, piatra naturala sau parchet. Rizurile cu care este prevazuta marginea rotunjita au rol antiderapant. Se utilizeaza in spatiile interioare si exterioare supuse unui trafic usor, mediu sau intens. Nervurile de pozitionare situate sub laturile orizontale ale protectiei confera rezistenta maxima la uzura. Design-ul specific al acestei protectii de treapta defineste spatiul amenajat prin distinctie si rafinament.

Latime 10mm Adancime 11mm Lungime 2.7m Material de fabricatie alama regala...mai mult despre Protecţii trepte...[2]

Unelte personale