Pardoseli epoxidice - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Pardoseli epoxidice

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice autonivelante

Pardoseala autonivelanta seria E-300P este un produs in trei componenti pe baza de rasini epoxidice, umpluturi si intaritor. Pardoseala asigura protectie anticoroziva si rezistenta la solicitari mecanice, uleiuri minerale, benzine, motorine, grasimi si lichide alimentare, apa, detergenti, agenti chimici cu agrsivitate medie (pH 5 � 9) si pentru un timp limitat la solventi puternici. Se utilizeaza la acoperirea in camp continuu a suprafetelor din beton, beton armat, zidarie sau metal si mai rar lemn. Pardoselile autonivelante pot fi formulate lucios sau rugos (antiderapant). Pot fi exploatate la temperaturi cuprinse intre �30 °C si +60 °C.


Utilizare pardoseli autonivelante:

abatoare, centrale atomoelectrice, camere cu baterii electrce, fabrici de bauturi alcoolice sau racoritoare, depozite frigorifice, fabrici de incaltaminte si imbracaminte, garaje, parcari, spatii expozitionale, spitale, scoli, cantine, bucatarii, rafinarii, fabrici de medicamente, laboratoare foto, fabrici de produse electronice si optice.


Aplicare pardoseli epoxidice autonivelante

Pardoselile se aplica pe suport de beton in strat continuu, in grosime de minim 3 mm, cand solicitarile mecanice nu sunt mari se pot aplica straturi cu grosimi intre 1 si 3 mm. Cu cat grosimea stratului este mai mare cu atat durata de viata a pardoselilor este mai mare. Grosimi de 2-6 mm asigura o durata de utilizare de 3 � 10 ani, in functie de mediul si conditiile de exploatare. Daca betonul este slab calitativ, rezistenta la rupere mai mica de 1.3 N/mm2 se recomanda grosimi de 4-6 mm. Suportul de beton trebuie sa fie curat si uscat, iar pregatirea sa pentru aplicare pardoselilor trebuie facuta conform Fisei tehnice a pardoselii. Daca suprafata este metalica aceasta se sableaza la o rugozitate SA 2 1/2....mai mult despre Pardoseli epoxidice...[1]

Unelte personale