Vopsele, lacuri - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Vopsele, lacuri

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [1 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Vopsele, lacuri

Lacuri electroizolante

Lacuri electroizolante de impregnare 553Ez

Lacul electroizolant de impregnare si acoperire incolor seria L-553EZ este un produs pe baza de rasini alchido-melaminice cu uscare la aer sau/si cuptor (80 °C). Produsul se utilizeaza ca lac de impregnare si acoperire a bobinajelor masinilor electrice in scopul rigidizarii si protectiei contra umiditatii, cat si la vopsirea exterioara a carcaselor si scuturilor masinilor electrice in scopul protectiei anticorozive.

Lacul electroizolant de impregnare si acoperire seria L-553EZ este un produs de clasa de izolatie B(130 °C) ce se caracterizeaza printr-o buna flexibilitate si elasticitate.


Lacuri electroizolante de picurare 6065Ez

Lacul electroizolant de impregnare seria L-6065 Ez, este un lac in doi componenti, cu uscare la cald, pe baza de rasini poliesterice nesaturate, care se livreaza in doua variante. Varianta I: - la utilizare lacul (L1-6065 Ez) se amesteca cu intaritorul (I-6065) in raportul 100/2. Varianta II: - consta din doua componente A si B care se amesteca in parti egale, componenta B contine intaritorul. Caracteristicile fizico-chimice sunt identice pentru cele doua componente. Intarirea peliculei de lac are loc prin amestecul componentilor in raportul prescris si incalzire la temperaturi 80 - 155 °C timp de 20 - 40 minute.

Lacul electroizolant L-6065 Ez serveste la impregnarea bobinelor masinilor electrice prin procedeul de picurare, imersie, sau alte metode, uscarea avand loc la cald.

Lacul de picurare seria L-6065 Ez este de clasa de izolatie F (155 ° C)....mai mult despre Vopsele, lacuri...[1]

Unelte personale