Caramida Porotherm - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Caramida Porotherm

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [1 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Caramida Porotherm

Caramida Porotherm 38
POROTHERM 38 este un bloc ceramic cu locas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie sau pentru pereti nestructurali la constructiile cu structura din beton armat in cadre. Produs disponibil si sub forma de jumatati.


Caramida Porotherm 30
POROTHERM 30 este un bloc ceramic cu locas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali, la constructii cu structura din beton armat in cadre. Produs disponibil si sub forma de jumatati.


Caramida Porotherm 25
POROTHERM 25 este un bloc ceramic cu locas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali interiori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali, la constructiile cu structura din beton armat in cadre.


Caramida Porotherm 11,5 N+F
POROTHERM 11,5 N+F este un bloc ceramic cu Nut si Feder care se foloseste pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenta sau de regimul de inaltime al cladirii.mai mult despre Caramida Porotherm[1]
Unelte personale