Tencuieli - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Tencuieli

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Tencuieli

Tencuieli decorative

Tencuielile decorative seria T-810 sunt produse pe baza de rasini umpluturi diverse, aditivi si apa. Tencuielile decorative nu sunt inflamabile si nu au caracter nociv. Sunt poroase asigurand “respiratia” peretilor. Se fabrica in diferite nuante conferind suplimentar si efect decorativ.

Tencuieli decorative: utilizare

Tencuielile decorative se aplica la exterior pe fatade, asigurand o protectie avansata la intemperii (ploaie, vant, efect inghet-dezghet), la poluantii chimici proveniti din activitatea industriala, la gazele de esapament sau aerosolii marini prezenti in zona costiera.


Aplicare tencuielilor decorative: Tencuielile se aplica cu gletiera din metal sau plastic. Nu se vor efectua tencuiri la temperaturi sub + 5 °C. Nu se admite aplicarea pe timp de ploaie si nici pe suport umed.

Consum: Cu aproximativ 3 kg de tencuiala se poate acoperi 1 mp la o grosime de 1,5 mm. Cu aproximativ 5 kg de tencuiala se poate acoperi 1 mp la o grosime de 3 mm.

Culori tencuieli cuart: culori rezistente la lumina si intemperii, specifice vopselelor lavabile de exterior.

Uscarea tencuielii: timpul de uscare este variabil in functie de grosimea tencuieli, de temperatura si umiditatea mediului, poate fi cuprins intre 10 si 24 ore....mai mult despre Tencuieli...[1]

Unelte personale