Vopsele lavabile - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Vopsele lavabile

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Vopsele lavabile

Vopselele lavabile produse de societatea noastra se caracterizeaza prin calitati precum aderenta buna pe suport (beton, tencuiala, caramida, glet, suprafete vechi acoperite cu vopsele dispersabile in apa, grunduri sau vopsele matuite pe baza de solventi), putere mare de acoperire si consum redus. In plus vopselele lavabile produse sunt ecologice.

Vopsele lavabile pt. interior - sunt caracterizate de un continut mai mic in rasini. Ele se preteaza acoperirii suprafetelor interioare care nu sunt expuse factorilor de mediu cum sunt: soare puternic, ploaie, inghet-dezghet.

Vopsele lavabile pt. exterior - au un continut ridicat de rasini si sunt rezistente la factorii de mediu nocivi: ploaie, soare puternic, temperaturi extreme. Vopselele lavabile pentru exterior sunt concepute pentru aplicarea pe suprafetele exterioare ale constructiilor.

Toate vopsele lavabile se pot nuanta la comanda, dupa mostre sau cartele de culori. Timpul de productie este mic pentru cantitati de pana la 10 tone....mai mult despre Vopsele lavabile...[1]


Vopsea lavabila interior

Pentru decorarea spatiilor interioare, inchise, trebuie folosita o vopsea lavabila interior in nuanta sau culoarea dorita de Dumneavoastra.

Firma nostra produce inca de la inceputul activitatii sale astfel de vopsele la inalte standarde calitative. Nuantele si culorile sunt realizate la comanda, clientul fiind cel care, pe baza unor cartele de culori (cataloage) isi alege nuanta dorita.

Vopseaua este produsa pe baza de rasini dispersabile in apa si se aplica foarte usor, prin procedee conventionale (trafalet, pensula). Are aspect mat, permite respiratia peretilor si nu este prafoasa dupa uscare....mai mult despre Vopsele lavabile...[2]


Vopsea lavabila exterior

Pentru pereti exteriori, supusi unor factori de mediu cum ar fi radiatia ultra-violeta (lumina soarelui), apa (ploaia), frigul, etc, nu este recomandata folosirea de vopsea lavabila interior, ci se recomanda folosirea de vopsea lavabila exterior. Aceasta este mult mai rezistenta la factorii de mediu, pastrandu-si proprietatile initiale timp indelungat.

Este recomandata pentru vopsirea peretilor exteriori ai constructiilor si pentru zidaria supusa actiunii factorilor de mediu.

La fel ca si ' vopsea lavabila interior ', si produsul ' vopsea lavabila exterior ' are la baza rasini dispersabile in apa, cu dosebirea ca in ultimul caz, procentajul de rasina este mai ridicat. Asigura de asemenea respiratia peretilor, nu se ia la frecat cu mana si nu devine prafoasa....mai mult despre Vopsele lavabile...[2]

Unelte personale