Benzi abrazive - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Benzi abrazive

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Benzi abrazive

3M are o gama mare de benzi de panza si hartie, toate dezvoltate pentru o serie de aplicatii specifice. Acest lucru face din gama noastra una din cele mai eficiente game de produse disponibile pentru slefuire, rafinare, finisare si uniformizare. In functie de aplicatie si de specificul caracteristicilor noi avem produsul care se potriveste aplicatiei dvs.

Benzile incorporeaza:

Mineralul 3M™ Cubitron™ un mineral abraziv ceramic care are proprietatea de autoascutire asigurand in acest fel performate deosebite dublate de o durata mare de viata in comparatie cu materialele clasice. Stratul protector cu care este prevazut genereaza o rata de taiere ridicata care este dublata de o durata de viata mare.

Tehnolgia 3M™ Xodust™ permite reducerea prafului in timpul procesului tehnologic fapt ce determina reducerea incarcarii benzilor de hartie.

Abrazivii Structurali Trizact™

O cale sigura catre finisari profesioniste si costuri de productie reduse, datorate caracteristicilor foarte bune ale abrazivilor de tip Trizact, fapt ce contribuie la cresterea calitatii produselor si a imbunatatirii conditiilor de munca ...mai mult despre Benzi abrazive[1]

Unelte personale