Top 5 al celor mai “cool” materiale ecologice pentru locuinţa ta - Blog:Materiale - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Top 5 al celor mai “cool” materiale ecologice pentru locuinţa ta

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


1. Primul material ecologic este vopseaua ecologică (low/no VOC paint). După câteva încercări nereuşite, Hunt împreună cu prietenii săi au decis sa revopsească întreaga casă folosind vopsea ecologică. Aceasta reduce cantitatea de substanţe organice volatile ce se găsesc în multe gospodării, ceea ce este benefic calităţii aerului şi pentru sănătate. Studiile de specialitate au pus nenumărate afecţiuni ale organizmului pe seama compusilor organici volatili.

2. Vopseaua de exterior are un aditiv ceramic care este amestecat în aceasta. O mişcare isteaţă, având în vedere că a fost dezvoltată şi folosită de NASA ! Acest aditiv reflectă căldura, din exterior sau interior, pentru a reduce costurile cu încălzirea sau cu răcirea încăperilor. El acţionează chiar şi ca un izolator fonic sau ca substanţă neinflamabilă.

3. Izolarea termică a locuinţei pentru a păstra răcoarea sau căldura înăuntru nu este atât de dificilă pe cât ar crede unii. Un alt mod de a realiza acest lucru este printr-o izolare eficientă. Nu se încearcă aici să se reinventeze roata pentru că cele mai bune opţiuni de izolare au fost deja expuse, de la hârtia reciclată şi până la izolarea din denim.

4. Optarea pentru un blat de bucătărie ecologic poate crea din acesta un centru de atracţie al bucătăriei, şi salvează în mare resursele utile. Există o gamă variată a acestora din care se poate alege pentru a se potrivii celor mai diverse stiluri.

5. Cel de-al cincilea material din topul materialelor ecologice pentru locuinţe este ceva la care nu v-aţi gândi în mod normal, şi nu este un material folosit prea mult în interior. Când vă construiţi casa, sau lucraţi la decorarea exteriorului, alegeţi betonul în locul oricărui asfalt. Este mai estetic, foloseşte materiale de bază, durează ani de zile şi poate fi reciclat! ...mai mult despre Materiale ecologice

Anyhoo (talk) • 21 septembrie 2009 15:10 • no comments
Unelte personale