Discuri pe fibra vulcanica - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Discuri pe fibra vulcanica

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Discuri pe fibra vulcanica

Gama sortimentala a discurilor pe fibra vulcanica a fost dezvoltata pentru o paleta larga de aplicatii. Fie ca doriti un disc de uz general sau un produs specializat noi va putem furniza solutia.

Gama sortimentala include urmatoarele familii de produse:

  • 3M™ 501C - discuri de inalta performanta pe baza de aluminiu-zirconiu dezvoltate pentru a se comporta excelent pe toate tipurile de material.
  • 3M™ 581C - discuri pe fibra vulcanica pe baza de aluminiu-zirconiu, caracterizate printr-o performanta buna si o calitate constanta a lucrarilor. pot fi utilizate atat pe materiale feroase cat si pe neferoase
  • 3M™ 785C - discuri realizate dintr-un amestec de granule ceramice de Cubitron™ si minerale de oxid de aluminiu. Acoperit cu un strat protector special care disipa temperatura favorizand racirea discului, prelungind durata de viata si marind rata de taiere. Destinat in special otelurilor inox.
  • 3M™ 983C & 988C - discurile pe baza de Cubitron™ se comporta foarte bine in cazul aplicatiilor pe oteluri slab si mediu aliate.
  • 3M™985C - discuri fabricate cu mineral ceramic Cubitron™, tratate special pentru dispersia temperaturii. Proiectate pentru aplicatii care necesita regimuri dure de lucru. ...mai mult despre Discuri pe fibra vulcanica[1]
Unelte personale