Gresie - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Gresie

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Gresie

Gresia, mai practica decat parchetul?

Avantaje:

O cureti mai repede

Principalul avantaj, probabil ca cel mai atragator dintre toate, este dat de posibilitatea de curatare rapida. Murdaria nu se imprima in textura, putand fi indepartata cu un mop sau o laveta umeda. Spre deosebire de parchetul din lemn sau laminat, care nu rezista la spalari zilnice, gresia poate fi dezinfectata chiar de mai multe ori pe zi, mai ales in cazul in care ai copii mici si animale de companie.


Este bine sa notam aici un aspect extrem de important si anume calitatea chitului de rosturi folosit. Daca placile de gresie rezista la murdarie, chitul de rosturi, in special cel in culori deschise, se murdareste in timp si se erodeaza.

Rezista in caz de inundatie

In special in cazul apartamentelor de bloc, inundatia este un pericol foarte greu de evitat. Fie ca vorbim de un sistem sanitar degradat, fie ca este vorba de o clipa de neatentie, apa poate ajunge in toata locuinta si chiar in apartamentele vecine. Daca apare ghinionul ca apa sa fie murdara, atunci pardoseala este cu siguranta compromisa. Gresia este singura suprafata care rezista la majoritatea substantelor si lichidelor: grasime, detergenti, apa fierbinte etc.

Ai o gama mult mai larga de culori

Spre deosebire de parchet, linoleum si mocheta, gresia este finisajul cu cele mai multe variante de culori si modele. Fie ca alegi un model cu mica sau mare, mata sau lucioasa, dintr-o singura culoare sau din jocuri de culori, te poti incadra in majoritatea stilurilor decorative moderne. Diferenta de la kitch la autentic este foarte mica, asa ca este bine sa observi modelul pe care il alegi intr-un spatiu mai larg, pentru a nu avea o surpriza neplacuta dupa montare.mai mult despre gresie[1]

Unelte personale