Materiale lemnoase - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Materiale lemnoase

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Materiale lemnoase

Materialul lemnos va putea fi comercializat numai in locuri autorizate

Comercializarea materialului lemnos in piete, târguri, oboare, burse de marfuri este permisa numai daca acestea sunt autorizate de catre autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura prin structurile teritoriale ale acesteia, se precizeaza intr-un comunicat remis de Guvern.

Guvernul a adoptat o hotarâre pentru aprobarea Normelor referitoare la provenienta, circulatia si comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spatiilor de depozitare a materialelor lemnoase si al instalatiilor de prelucrat lemn rotund.

Conditiile si regulamentul de autorizare al spatiilor respective se aproba prin ordin comun al conducatorului autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si al conducatorului autoritatii publice centrale care raspunde de administratie.

Detinatorii depozitelor, ai altor spatii destinate depozitarii temporare sau ai instalatiilor de prelucrare a lemnului nu au voie sa primeasca, sa depoziteze, sa prelucreze sau sa comercializeze materiale lemnoase daca acestea nu sunt insotite de avize de insotire sau documente echivalente avizului de insotire. ...mai mult despre Materiale lemnoase...[2]

Unelte personale